Over ons

Hoe ontwikkelen organisaties zich? Door mensen te ontwikkelen! Bijna ieder succes hangt af van degenen die zich daarvoor dagelijks inzetten. Hoe leren die mensen? Wat zetten ze iedere dag weer opnieuw in? Waar komt het succes vandaan? Cofora heeft niet alleen antwoord op die vragen, maar kan u helpen ontwikkeling mogelijk te maken. Als experts op de grens van onderwijs en arbeidsmarkt weten we als geen ander hoe leren effectief kan worden ingezet.

De naam Cofora – competences for all- gebruiken we sinds 2008. Cofora is opgericht in 1992 door Rigo van Raai.

Rigo van Raai - 2019

Rigo is een mensgerichte leider. Sturing geeft hij door beslissingen met flair en verve te introduceren en te borgen. Maar dat altijd met het besef dat resultaten bereikt worden door het optimaliseren van de inzet van medewerkers.

Rigo is veelgevraagd als cultuurveranderaar en verbinder, zowel regionaal, nationaal als ook in het internationale circuit. Zo heeft hij met Cofora in de laatste jaren in de regio Achterhoek in korte tijd verbindingen tussen gemeenten, bedrijven, instanties en scholen weten te creëren die tot dan ondenkbaar waren.

Cofora combineert kennis en ervaring uit een commerciële omgeving, arbeidstoeleiding, onderwijs, gemeentelijk en provinciaal bestuur. Daarom hebben we een frisse kijk op actuele problemen en uitdagingen, gecombineerd met meer dan een kwart eeuw ervaring.

Rode draad vormen uitdagingen rond onderwijs en arbeidsmarkt.